vineri, 26 februarie 2010

Review: Tratamentul in 4 pasi Joico

Am observat ca la noi lumea n-a auzit de Joico, majoritatea se uita chiorâş. Ei bine, produsele astea fabuloase dau părului meu de fiecare dată culoarea pe care o vreau şi îmi menţin părul sănătos în ciuda stresului de la vopsit, decolorat şi uscat cu foehnul.
Hai sa vedem pe rând, ce face fiecare pas din tratament:

Pasul 1: Chelating Shampoo


Primul pas este un şampon care curăţă în profunzime, îndepărtează depozitele minerale şi rămăşiţele produselor de styling.
Mod de utilizare: Se masează scalpul, părul şi se clăteşte bine. Apoi se trece la pasul următor, nu înainte de a elimina excesul de apă din păr cu ajutorul unui prosop.
Pret: 24.45 lire (1000 ml)- hairsupermarket

Pasul 2: Cuticle sealer


Restabileşte Ph-ul părului, netezeşte şi închide cuticulele.
Mod de utilizare: Se aplică o cantitate mică de produs pe păr, evitând pielea capului. Se masează apoi timp de 5 minute şuviţele de păr de la vârfuri spre rădăcini. Se clateşte şi apoi se tamponează cu un prosop.
Pret: 31.95 lire(1000 ml) pe hairsupermarket

Pasul 3: Deep-Penetrating Reconstructor

Loţiune pe bază de proteine ce reconstruieşte şi îmbunătăţeşte structura firului de păr. Are un parfum delicios de banane. Este produsul Joico cu cel mai mare continut de complex de Quadramine.
Mod de utilizare: Ca şi pasul precedent, se aplică doar pe lungimea firului de păr, evitându-se scalpul , se masează şuviţele de păr 5 minute apoi se înfăşoară cu un propsop fără să strângi prea tare părul şi se lasă să acţioneze. Eu, de obicei, îl las câte o oră timp in care îmi văd de ale mele. Se clăteşte bine şi se îndepărtează excesul de apă cu un prosop.
Pret: 10.57 lire(150 ml) sau 25.15 lire (1000 ml)

Pasul 4: Intense Hydrator
Hidratează părul uscat, deteriorat, sigilează cuticula, redă strălucirea şi îmbunătăţeşte elasticitatea.
Mod de utilizare: Se aplică pe păr, se piaptană şi se lasă minim 5 minute sa acţioneze. Eu îl las tot o oră înfăşurat lejer într-un prosop.

Pret: 10.40 lire (250 ml) sau 25.15 lire (1000 ml)

Pentru un păr de vis este suficient să faci tratamentul o dată pe săptămână, dar la 7 zile după vopsit pentru că va afecta pigmentul nefixat.



Azi nu

joi, 25 februarie 2010

Review: Matrix Fortifying Heat Styler


Pentru parul meu, este produsul perfect, 2 in1: un leave-in care tine sub control firele de par rebele si o crema care protejeaza de caldura uscatorului. Produsul este sub forma de crema si are un parfum discret. Se aplica o cantitate foarte mica pe par, se piaptana si apoi se foloseste foehnul, placa peria rotativa sau orice altceva folositi voi sa-l aranjati. Nu ingrasa parul, dar evitati totusi radacinile, dati doar pe lungimi si pe varfuri.
Parul este mai usor de aranjat, luceste, este matasos si chiar si varfurile degradate care uneori tind sa arate ca o matura stau cuminti la locul lor.
Atentie la cantitatea folosita, daca puneti prea mult, parul o sa arate nespalat.
Il gasiti pe hairsupermarket la pretul de 8.25 lire.