joi, 29 aprilie 2010

NOTD: OPI Red my Fortune Cookie

Prima mea oja OPI.  :) Este un amestesc de corai si rosu cu subtonuri portocalii, culoarea rosiei as putea spune.
Oja este aplicata in doua straturi si deasupra top coat Seche Vite.

luni, 26 aprilie 2010

Review: Givenchy Pop Gloss Crystal

Probabil cel mai bun gloss pe care l-am avut vreodata. Datorita texturii cremoase, deloc lipicioase si a pigmentului as spune ca este un ruj. Doar buretelul aplicator si particulele fine de sclipici imi amintesc ca am de-a face totusi cu un gloss.
Nuanta este 444- Plum By Night, culoarea murelor. 
Se poate da putin numai cat sa acopere buzele pentru a le da un strop de culoare si luciu sau mai mult, si atunci nu mai pare gloss ci ruj in toata regula, pentru ca este foarte pigmentat. Pentru un efect si mai dramatic se poate aplica peste un ruj roz inchis/rosu, dar eu zic ca nu mai e nevoie si de ala.
Sclipiciul este foarte fin si da buzelor o stralucire aparte.
Nu sunt prea incantata de buretelul aplicator, as fi preferat o pensula dar nu ma deranjeaza atat de tare incat sa fie un motiv pentru a nu-l cumpara.
Din pacate nuanta asta a fost o editie speciala, nuanta apropiata pare Moving plum.

vineri, 23 aprilie 2010

Din nou despre Ebay

Mi-au mai venit doua colete de pe ebay: Instant Cuticle Remover- Sally Hansen si doua oje OPI: Red my fortune Cookie si Jade is the new black.
In primul colet am primit si o bombonica. Oi fi eu mai sensibila, pe mine m-a incantat foarte tare gestul asta. :P N-am apucat sa-l incerc decat pe cateva unghii, la ora asta nu vad sa-mi fac manichiura. 
Ambele colete au venit din U.S. in 16 zile.

luni, 19 aprilie 2010

Comenzi online :Coastal Scents

Site-ul cu pensule ieftine si bune si paletele fabuloase de 88 de culori.  Aici a fost prima mea comanda pe net, dar si prima dezamagire- TVA-ul. Citisem pe forumuri tot felul de chestii - ba ca se plateste, ba ca nu se plateste si ca ar fi in functie de dispozitia vamesului din ziua aia. Deci plecasem cu o oarecare speranta ca nu mai platesc nimic altceva in afara de livrare. Nu va faceti iluzii, factura cu suma exacta este pusa in punga atasata coletului, nici nu e nevoie sa-l deschida. Ceea ce nu am inteles eu nici in ziua de azi este faptul ca tva-ul se aplica si taxei de transport... In fine...
Puteti vedea cat v-ar costa transportul inainte de a plati. Puneti produsele in cos, la zip code treceti codul strazii, selctati Romania si alegeti ultima varianta de transport: First Class mail international. Dureaza mai mult livrarea, dar costa mai putin. De la o anumita greutate, First class mail devine indisponibil si trebuie sa alegeti o varianta de transport mai scumpa. Codul strazii il puteti afla aici.
Se poate plati direct cu cardul sau prin Paypal.Pe CS gasim o maaaaare varietate de pensule ce se pot cumpara separat sau la set, borcanele, unt de shea,unt de cacao, tot soiul de uleiuri,  paletele alea fabuloase de care v-am zis,  cosmetice minerale, si multe altele.
Produsele au fost expediate a doua zi si au ajuns la mine dupa 13 zile, dar au fost trimise cu Priority Mail.
Pensulele sunt foarte ieftine dar isi fac treaba bine. O sa le fac un review in curand.
Paleta de 88 mata este foarte pigmentata si contine cam toate culorile care va trebuie pentru un machiaj. Are o oglinda  si 2 aplicatoare, dar daca tot comandati, va recomand sa luati si pensule. Daca vreti doar o paleta, luati-o de pe ebay. Iese mai ieftin pentru ca nu mai platiti 10$ taxa de livrare, cat cere Cs doar pentru paleta.
Am mai luat si un gel liner Turquoise. L-am folosit o singura data dar nu pot sa spun ca-mi place. Este prea lichid, iar pigmentul parca nu e uniform. Mai incerc si revin cu detalii.
Spor la cumparaturi!

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Bestii nenorocite...

Pentru toti cei care bateti animale degeaba, va urez din suflet sa aveti parte de acelasi tratament! Nu meritati sa traiti, ma, pe acest pamant!
Inteleg ca la tara, de unde veniti voi, animalul este bun in masura in care da lapte, branza sau oua. Daca nu, nu este bun de nimic si trebuie torturat ca deh, toti terminatii in WC la femei sunt duri.
Varsati-va frustarile in alta parte, nu pe bietele animale care nu v-au facut nimic!
Am citit pe blogul Camelcutzei o stire despre un catel care a fost batut cu ciocanul de un primitiv de-asta de care vorbeam doar pentru ca a avut tupeul sa calce pe iarba.
In fiecare zi, daca nu zi, saptamana, trebuie sa vezi o stire ca un dobitoc ori a batut un caine cu ciocanul, ori l-a omorat in bataie, ori l-a bagat in smoala. Pana cand? Daca eram in USA nu ramanea asa. La noi se infiintase parca politia animalelor. Sa vedem ce o sa faca....

luni, 12 aprilie 2010

Solutia pentru a scapa de vanzatorii insistenti

Cand merg la cumparaturi, urasc sa stea cineva in spatele meu si tot sa ma intrebe daca nu mi-ar placea cutare sau cutare lucru sau sa-mi spuna ca s-ar asorta cu ce am eu in mana. Inteleg ca asta e politica magazinului, ca incearca sa vanda pentru ca au un comision sau pentru ca pur si simplu asta trebuie sa faca. Si m-am saturat sa tot spun "nu, multumesc, ma descurc." Ma uit singura, si cand am ceva de intrebat, intreb.
Astazi am gasit solutia salvatoare: un mp3 player si niste casti bine infipte in urechi. Garantat nu va veni nimeni dupa voi.

duminică, 11 aprilie 2010

EOTD- 11.04.2010


  Cu aceasta postare inaugurez rubrica EOTD (Eye of the Day). Am facut un machiaj de primavara cu galben si verde.
Am folosit- farduri din paleta 88 Matte de la Coastal Scents
-tus negru waterproof L'oreal
-rimel Lancome- Hypnose
- Shadow insurance- Too Faced

                 









Dupa 6 ore:

marți, 6 aprilie 2010

Ebay

Am intrat de curand in randul cumparatorilor de pe ebay si sunt cat se poate de incantata. Trebuie sa-mi vina deja 7 colete ;)) .Cred ca ebay nu mai are nevoie de prezentare, toata lumea a auzit de el.

Ce va trebuie pentru a comanda?
Produsele sunt la cateva clickuri distanta, dar mai trebuie urmatoarele:
-un card pentru cumparaturi online (eu am Webcard de la ING)
-un cont pe Ebay. Puteti sa-l faceti pe ebay.com, va fi valabil peste tot (ebay.de, ebay.co.uk, etc).
-un cont pe Paypal.com. Nu platiti decat prin Paypal, este cea mai sigura modalitate, si evitati tepele. Daca vanzatorul nu trimite ce ati cumparat, doar asa veti fi despagubit.

Ce se poate cumpara?
Pai, aproape orice, de la masini la betisoare de portocal pentru manichiura. Putem cumpara produse care nu se gasesc in Ro sau care se gasesc, dar la un pret mult mai mare. Eu am cumparat doua oje OPI cu 32 de lei fiecare si la Sephora costa 45 de lei.

Feedback-ul
Asta este un lucru foarte important pe ebay. Odata ce s-a incheiat o tranzactie, atat cumparatorul cat si vanzatorul pot spune o parere despre celalalt, unde se reflecta seriozitatea.
Deci, mare atentie ce faceti pe-acolo, ca daca primiti feedback negativ, e posibil sa nu vrea nimeni sa aiba de-a face cu voi. Unii vanzatori cer un anumit numar de tranzactii pe ebay.

De la cine cumparam?
Cautati vanzatorii cu cat mai multe feedbackuri pozitive. Dati click pe produsul care va intereseaza si in dreapta va aparea feedbackul. E preferabil sa fie peste 98-99% iar numarul de cumparatori- cat mai mare.

Unde vin produsele comandate?
Pai, daca vanzatorul este din UE, vin la oficiul postal, daca este din alta tara, vin la oficiul vamal.

Se mai platesc si alte taxe in afara de livrare?
Atentie! Daca sellerul nu este din UE, produsele vor veni la oficiul vamal si platiti TVA 19%. Pentru produsele cosmetice, nu se aplica si taxe vamale, doar TVA.
Inainte de a comanda, aveti grija deci la feedback, cititi daca livreaza in Romania si cat costa. Puteti selecta sa va ordoneze produsele in functie de costul total a ceea ce vreti voi sa cumparati.
Spor la cumparaturi!

joi, 1 aprilie 2010

Felicitari Postei Romane

Astazi am ridicat un colet de la hairsupermarket. Cand l-a scos tipa de la posta din raft si am vazut ca e rupt ambalajul si resigilat intr-o punga transparenta cu "Posta Romana" m-am gandit ca a fost desfacut pentru verificare. L-am luat si supriza! Sub punga lor, era foaia urmatoare:


Am ramas placut surprinsa. Inca o data felicitari!
Ah, uitasem... Comenzile de la hairsupermarket vin ambalate in folie cu bule separat, si apoi sunt puse intr-o alta folie de-asta si deasupra un plic mare. E, plicul asta era rupt cativa centimetri, foliile cu bule-intacte.