luni, 1 martie 2010

Review: hairsupermarket.com

Am dat peste site-ul ăsta absolut întămplător bântuind pe internet. Mi-am dat seama că am descoperit o comoară când am văzut că au şi produse Joico de care sunt îndragostită şi despre care o să scriu într-un post viitor.
Poţi găsi foarte multe produse profesionale-balsamuri, şampoane, ondulatoare, perii etc, tot ce trebuie pentru curăţarea, îngrijirea şi aranjatul părului de la o mulţime de producători.
Site-ul acceptă urmatoarele carduri: Visa, Mastercard, Delta, Maestro, Solo, Switch, Visa Electron.
Livrarea pentru România costă 5 lire şi este pe colet, nu se percepe taxa pe produs cum fac alte site-uri.
Bun, am pus lucrurile pe care le vroiam în cos, am plătit şi a doua zi mi-au trimis un mail în care ma anuntau că produsele au fost trimise. Am primit coletul în 5 zile la oficiul postal de care aparţin. Fiecare produs a venit ambalat în folie cu bule.
Un mare avantaj este faptul că produsele vin din UE şi nu se plătesc taxe vamale nici TVA. Doar mergi la poştă cu cartea de identitate, semnezi si pleci cu ele acasă.

4 comentarii:

Anonim spunea...

iti multumesc mult pentru pontul cu hairsupermarket,imediat ce am citit,am facut comanda si eu,abea astept sa mi vina produsele.daca mai stii site-uri din strainatate cu comenzi pentru romania,make up[ma intereseaza mac,si bineinteles si altele],nu ezita sa scrii.te citesc cu drag.multumesc.o zi buna

Black Tulip spunea...

Am scris pentru ca era nevoie de un review. Eu nu am gasit nimic inainte sa dau comanda, si mi-a fost un pic teama pt ca n-am gasit pe nimeni care sa fi comandat inainte.
O sa mai scriu si despre coastal scents, de acolo am mai comandat.
Btw, cum ai dat de blogul meu?

Anonim spunea...

buna dimineata.iti multumesc inca odata pentru review-uri,ce mult conteaza.de blogul tau am dat intamplator,prin linku de la epurika.o zi buna.

Anonim spunea...

am primit azi coletul,totul super.o seara buna