marți, 2 martie 2010

Review: Too Faced Shadow Insurance



Anul trecut am descoperit cel mai bun produs de machiaj. Pur si simplu nu stiu cum am reusit sa ma machiez fara el pana acum. Este vorba de un primer, o minunata baza de machiaj care tine fardul pe pleoape de dimineata pana seara, si nu exagerez.
Ma dau cu crema de ochi, si de fata, dupa ce intra in piele aplic primerul cu degetele. Il las un minut sa intre in piele si apoi ma apuc sa ma dau cu fard. Pe langa rezistenta fardurile capata si o intensitate mai mare.
Il folosesc si inainte sa ma dau cu creion de ochi. Crema, primer, pudra sau un fard nude si dermatograful. Asta e singurul mod in care pot face sa nu arat ca un urs panda dupa cateva ore.
Il gasiti la Sephora si cand l-am luat eu costa in jur de 50 de lei. Poate par bani multi pentru un moft, dar credeti-ma ca merita fiecare banut, si-n plus de asta se conusma destul de greu pentru ca se foloseste o cantitate mica.

3 comentarii:

Anonim spunea...

iar eu sunt.il am si eu,chiar mai demult,foarte bun.multumesc.

Unknown spunea...

ete na...moft...de asta avem blogurile astea...pentru ca ne plac toate machiajele...indiferent de pret...deci asta este doar pentru pleoape?

Black Tulip spunea...

Da, Larisa, doar pentru pleoape. Pentru fetele carora nu le rezista fardul pe ochi, este fabulos.