joi, 18 martie 2010

Revlon Colorstay- Prima impresie



Am citit nspe review-uri care proslaveau Colorstay-ul si cum MAC-ul meu era pe terminate m-am decis sa-l iau. Am luat doua nuante: Buff si Sand Beige.
Puterea de acoperire este buna, dar fata de Studio Stick, medie. Imi place ca arata destul de natural pe fata, bine, am gasit nuanta care mi se potriveste perfect. Acum folosesc Buff, peste cateva luni o sa fiu bronzata putin si o sa folosesc Sand Beige.
Imi place, de asemenea si ca sta de dimineata pana seara pe fata. Pentru mine este foarte important asta, nu-mi place sa stau mereu cu oglinda-n mana sa-mi verific machiajul si sa mai adaug daca e cazul, oricum la cat de grea e sticla si cat de greu iese fdt-ul din ea, ma lasam pagubasa.
Finish-ul este foarte natural, am citit ca cel mai bine se aplica cu MAC 187, dar pana o iau merge foarte bine si cu degetele. Cu buretele n-am incercat vreodata sa aplic fdt. Nu se intampla nimic daca nu puneti si pudra, arata bine si fara, tenul va avea in cateva ore un luciu usor care mie personal imi place.
Un lucru care ma enerveaza foarte tare e ca nu are pompita. De fiecare data cand m-am machiat, am aruncat mai bine de jumatate din cantitatea turnata in palma. Toata lumea se vaita de asta pe Internet dar Revlon pare ca nu vede... Alt inconvenient este mirosul de spirt, din fericire, insa, nu dureaza mult.
Se demachiaza destul de greu, dar la cat e de bun asta chiar ca nu mai conteaza.
Am mai citit si ca se usuca foarte repede pe fata, mie insa nu mi se pare, am tot timpul sa-l intind.
Pretul este ok, zic eu. 60 de lei la raionul de cosmetice in Cora.

11 comentarii:

Anonim spunea...

buna,draga mea.tot eu sunt.am si eu revlon color stay,am si mac studio fix.am si 2 pensule mac-187 si 190.pensule le-am luat din paris vara trecuta,eram tare nerabdatoare,dar nu am reusit nici pana azi sa ma folosesc de ele,parca cu degetele tot e mai bine.de pasti o sa plec la praga in vacanta,si vreau sa mi iau un fond de ten cehesc,vestit in toata lumea-dermacol,au si un site,vreau neaparat sa l incerc.o zi buna.

Anonim spunea...

Eu folosesc fdt de la L'oreal - Accord Parfait si ma impac foarte bine cu el. Insa sunt curioasa si cand il termin vreau sa-mi iau Colorstay-ul ca am tot citit review-uri bune despre el :D

Black Tulip spunea...

Ia-l cu incredere, ca e f bun. Si daca gasesti vreo pompita sau vreun mod in care putem scoate fdt din sticluta aia fara sa aruncam jumatate, anunta-ma si pe mine, te rog.

Elena spunea...

Incearca-l si cu un buretel, umezit in prealabil. Am testat asta si pot spune ca acoperirea a fost mai buna, uniforma si mai "fina". Aspectul aproape ca de portelan. Cu buretelul poti aplica straturi succesive.

Black Tulip spunea...

Bine ai venit, Elena! N-am incercat niciodata sa aplic un fdt cu buretel. Mersi de sfat, o sa incerc.

Iulia spunea...

Vroiam sa te mai intreb ce oja ai folosit si numarul :D.

Black Tulip spunea...

@ Iulia- Seventeen nr. 243

Anonim spunea...

Mie din pacate nu mi-a placut cum acopera colorstay-ul:(( Mi-am luat fdt compact de la Avene care e si dermatocosmetic;) Si de abia asteptam sa imi iau colorstay dar cand am probat pe ten m-a dezamagit din pacate...dar asta e.Sa nu te gandesti ca am tenul acneic din contra curat,dar nu mi-a placut acoperirea.Va pup

Black Tulip spunea...

Puterea de acoperire nu e extraordinara, dar pe zonele cu probleme folosesc un concealer (Benefit Boi-ing). Am avut un fdt MAc- Studio Fix Stick care acoperea mult mai bine, nu mai aveam nevoie de nimic dar nu tinea atat de mult pe fata. Faptul ca nu se ia dupa cateva ore reprezinta pt mine un mare avantaj.
Cat rezista cel de la Avene?

Unknown spunea...

Cereti unei prietene care a folosit Max Factor Second Skin si a terminat continutul, sticluta. Are o pompa ok si e super potrivit ambalajul pt Colorstay. Daca era un fdt bun, second skin asta, ziceam sa il incercati si apoi sa pastrati sticluta...dar, nu e, ramaneti la colorstay asa cum e. Si mie mi-e ciuda ca nu au pus o pompa amarata. Unde le'o fi fost capu`...

Anonim spunea...

Pt problema cu irosirea produsului din cauza ca nu are pompita, incercati pompita de la mac, se potriveste!costa cam vreo 15 ron p okazii.