luni, 19 aprilie 2010

Comenzi online :Coastal Scents

Site-ul cu pensule ieftine si bune si paletele fabuloase de 88 de culori.  Aici a fost prima mea comanda pe net, dar si prima dezamagire- TVA-ul. Citisem pe forumuri tot felul de chestii - ba ca se plateste, ba ca nu se plateste si ca ar fi in functie de dispozitia vamesului din ziua aia. Deci plecasem cu o oarecare speranta ca nu mai platesc nimic altceva in afara de livrare. Nu va faceti iluzii, factura cu suma exacta este pusa in punga atasata coletului, nici nu e nevoie sa-l deschida. Ceea ce nu am inteles eu nici in ziua de azi este faptul ca tva-ul se aplica si taxei de transport... In fine...
Puteti vedea cat v-ar costa transportul inainte de a plati. Puneti produsele in cos, la zip code treceti codul strazii, selctati Romania si alegeti ultima varianta de transport: First Class mail international. Dureaza mai mult livrarea, dar costa mai putin. De la o anumita greutate, First class mail devine indisponibil si trebuie sa alegeti o varianta de transport mai scumpa. Codul strazii il puteti afla aici.
Se poate plati direct cu cardul sau prin Paypal.Pe CS gasim o maaaaare varietate de pensule ce se pot cumpara separat sau la set, borcanele, unt de shea,unt de cacao, tot soiul de uleiuri,  paletele alea fabuloase de care v-am zis,  cosmetice minerale, si multe altele.
Produsele au fost expediate a doua zi si au ajuns la mine dupa 13 zile, dar au fost trimise cu Priority Mail.
Pensulele sunt foarte ieftine dar isi fac treaba bine. O sa le fac un review in curand.
Paleta de 88 mata este foarte pigmentata si contine cam toate culorile care va trebuie pentru un machiaj. Are o oglinda  si 2 aplicatoare, dar daca tot comandati, va recomand sa luati si pensule. Daca vreti doar o paleta, luati-o de pe ebay. Iese mai ieftin pentru ca nu mai platiti 10$ taxa de livrare, cat cere Cs doar pentru paleta.
Am mai luat si un gel liner Turquoise. L-am folosit o singura data dar nu pot sa spun ca-mi place. Este prea lichid, iar pigmentul parca nu e uniform. Mai incerc si revin cu detalii.
Spor la cumparaturi!

2 comentarii:

A spunea...

Si eu mi-am luat de la ei pensule, dar nu am platit nimic in plus la posta. Ciudat..Intr-adevar, pensule sunt super ok si la un pret nesemnificativ.

Black Tulip spunea...

Buna, Anda!
Mai citisem pe undeva si ca nu s-ar aplica taxe coletelor sub 45 de euro. Dupa ce primesc si restul coletelor de pe ebay o sa ma dumiresc eu care-i treaba cu taxele astea. O sa caut si legea cand o sa am timp.