luni, 26 aprilie 2010

Review: Givenchy Pop Gloss Crystal

Probabil cel mai bun gloss pe care l-am avut vreodata. Datorita texturii cremoase, deloc lipicioase si a pigmentului as spune ca este un ruj. Doar buretelul aplicator si particulele fine de sclipici imi amintesc ca am de-a face totusi cu un gloss.
Nuanta este 444- Plum By Night, culoarea murelor. 
Se poate da putin numai cat sa acopere buzele pentru a le da un strop de culoare si luciu sau mai mult, si atunci nu mai pare gloss ci ruj in toata regula, pentru ca este foarte pigmentat. Pentru un efect si mai dramatic se poate aplica peste un ruj roz inchis/rosu, dar eu zic ca nu mai e nevoie si de ala.
Sclipiciul este foarte fin si da buzelor o stralucire aparte.
Nu sunt prea incantata de buretelul aplicator, as fi preferat o pensula dar nu ma deranjeaza atat de tare incat sa fie un motiv pentru a nu-l cumpara.
Din pacate nuanta asta a fost o editie speciala, nuanta apropiata pare Moving plum.

6 comentarii:

Alexa spunea...

Hmm ce buze yummy ai! Obiectiv si fara alte interpretari vorbind.
O sa il testez si eu cu siguranta!

Black Tulip spunea...

:) Mersi
Din pacate culoarea asta nu mai ai cum s-o cumperi pentru ca a fost editie limitata. Cred ca Moving Plum se apropie de nuanta asta pe care o am eu.

Iulia spunea...

Uhm, arata atat de yummy pe buzele tale :). Numai ca eu nu sunt "lipgloss person". Mai calc pe langa, din cand in cand - recunosc :D

Black Tulip spunea...

@ Iulia : mersi!

Unknown spunea...

...buzele sunt superbe...banuiesc ca zambetul e ucigator...imi place foarte mult blogul acesta si de azi am sa il urmaresc cu sfintenie...o zi cat mai stralucitoare!!!

Black Tulip spunea...

@ Elena Bine ai venit! Multumesc pentru compliment. :blushing: